Ismerjen meg minket!

Internetes megjelenésünkkel üzenetet szeretnénk közvetíteni látogatóinknak: megbízhatóság, stabilitás, fegyelem és ügyfélközpontúság jellemzi cégünket. A jövőbeli együttműködés reményében kellemes böngészést kívánok honlapunkon!

Farkas Bálint cégvezető

Csapatunk

A Vill-Technik ENERGY Kft. honlapja azzal a céllal készült, hogy minden látogatójának teljeskörű tájékoztatást nyújtson a villamosság területén felmerülő kérdésekben és választ adjon minden olyan jellegű érdeklődésre, amelyre Önnek egy esetleges együttműködés során cégünkkel kapcsolatban szüksége lehet.

Felkészültség

Ezen a területen fokozott jelentősége van a szakmai felkészültségnek és a minőségi munkának, ami napjainkban a cégek közötti differencia leglényegesebb mutatója. Mivel szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkezünk, számos tevékenységünk közül kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. Ha problémája adódott a villamossági technika területén, cégünk áll rendelkezésére!

Szakmai tapasztalat

Kérem, tekintse meg az elmúlt években felhalmozódott referenciáinkat, melyek tanúsítják, hogy az egyszerű magánházak villamossági szerelésétől egészen a nagyobb cégek országos szintű üzlethálózata elektronikus rendszereinek építéséig, ellenőrzéséig, karbantartásáig terjed szakértelmünk. Kérem, forduljon hozzánk bizalommal, döntésével támogatva a hazai minőségi munkaerőt.