Feladatai jórészét átvállaljuk!

PLC vezérlések

Napelemes rendszerek kivitelezése

Mi is az a napelem?

A napelem cella (fotovoltaikus cella) olyan eszköz, amely a fényt közvetlenül alakítja át elektromos energiává, egy úgynevezett fotovoltaikus hatás által. Azaz, ha fény éri, képes elektromos áramot generálni anélkül, hogy külső energiaforrásra csatlakozna.

Napelemek használata széles körben elterjedt, biztosan találkozott már ön is napelemes órákkal, számológépekkel, útjelző táblákkal, stb. Napjainkra pedig már a környezettudatos lakóházak és ipari létesítmények életébe is begyűrűzött, hiszen jó a környezetnek és jó a pénztárcánknak is.

Nagyon fontos viszont, hogy egyedül, a megfelelő tudás nélkül ne kezdjen napelemes rendszer kivitelezésébe! Kerülje el a baleseteket és az egyéb kellemetlenségeket és mindig forduljon a megfelelő szakemberhez, forduljon hozzánk!

Vállaljuk!

Napelemes rendszerek kivitelezését elejétől a végéig ránk bízhatja.

  • Beszerezzük magát a napelemet,
  • a hozzá való tartószerkezetet,
  • kiválasztjuk a megfelelő, áramszolgáltató által elfogadott napelemekhez tervezett hálózati invertert,
  • elintézzük a termelt áram vezetéséhez a megfelelő tanúsítvánnyal ellátott kifejezetten napelemekhez gyártott kábel beszerzését,
  • és természetesen megoldjuk a telepítést is.

Háztartási vagy céges napelem rendszerek érdeklik? Mindkét esetben forduljon hozzánk bátran! Többet szeretne megtudni, esetleg az árak érdeklik? Kérjen ajánlatot!